14. mars 16. mars

3 forestillinger

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Pris:
240,- til 300,-

Kjøp billett

A Chorus Line – Villekulla

A CHORUS LINE – musikalens musikal!

17 historier. 8 sjanser. 1 stjerne på plakaten.

Året er 2013.
På en tom Broadway-scene møter 90 dansere til audition. Bare sytten går videre og blir satt på hard prøve på den siste, utmattende audition for en ny Broadway-musikal. Bare åtte får jobb.

A Chorus Line er et musikalsk mesterverk som revolusjonerte Broadway da skaperen Michael Bennett brukte virkelige vitnesbyrd fra personlige intervjuer med dansere i bransjen for å få frem ekte historier. Feir livene til teaterets ukjente helter, mens de forteller sine hjerteskjærende historier om ambisjoner, knuste forhåpninger og hva det egentlig koster å følge drømmene sine.

Regissert av Malin Schavenius, koreografert av Frida Helene Hansen, musikk av Marvin Hamlisch og tekster av Edward Kleban. A Chorus Line har ikoniske sanger som «One», «I Hope I Get It”, “Nothing” og hitballaden “What I Did For Love” . 

Det er Villekullas 90 musikalspirer mellom 13 og 19 år som gestalter rollene og for mange av disse spirene er nok ikke historien i «A Chorus Line» så langt unna virkeligheten.

Opplev oppsiktsvekkende koreografi, hjerteskjærende personlige historier og musikkteaters mest uforglemmelige finale sammen med morgensdagens musikalstjerner.

Spilles 14-16 mars på Sarpsborg scene.

Ledsagerbilletter

Har du behov for ledsagerbilletter sender du mail til: sara.norlin@sarpsborg.com

Info

Restriksjoner
Ingen aldersgrense.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.