Lørdag 21. desemberKl. 19.00

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Pris:
495,- til 595,-

Kjøp billett

Alexandras Jul

Alexandras Jul er en konsert som rommer alt fra folkekjære, tradisjonelle norske julesanger, julehits fra ulike TV-program og verdenskjente juleklassikere. Alexandra stiller også med et band bestående av Markus Maaren Bastøe, Håvard K. Hansen, Auver Gaaren og Kim André Tønnesen.

Alexandra Rotan har stor kjærlighet for jula, og har deltatt på julekonserter som KORK’s julespesial og i TV-program som julaften på TV2, Håp i en Gryte og var i 2023 programleder for Jul hos Prøysen. Hennes versjoner av O Helga Natt og Når Himmelen Faller Ned har blitt store publikumsfavoritter, og etter stormende jubel som gjest på Kurt Nilsens juleturné(2023) og en del av Stille Natt(2022)og er Alexandra klar for å gi publikum julestemning på sin egen måte.

Alexandra Rotan er en av Norges mest kjente og folkekjære sangere. Som frontfigur i KEiiNO har 27-åringen fra Eidsvoll vunnet og kommet på andreplass i MGP 2 ganger, vunnet folkestemmene i Eurovision, vært på toppen av hitlistene, er strømmet over 160 millioner ganger og blitt nominert til Spellemann. Alexandras allsidighet imponerte dommere og TV-seere i Stjernekamp høsten 2021, der hun kom helt til finalen og sang seg dypt inn i hjertene til folk i hele Norge.

Ledsagerbillett eller HC-plass

Send epost til: sara.norlin@sarpsborg.com

Info

Restriksjoner
Ingen aldersgrense.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.

Kjøp billett