Lørdag 11. oktoberKl. 19.00

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Pris:
630,-

Kjøp billett

Henning Kvitnes & Gutta i Bandet

«Det går kort tid mellom ung og lovende–og levende legende»

Om dette utsagnet kan brukes på Henning er usikkert, men etter 47 år på veien, og utallige album, turneer, konserter, og selvskrevne sanger, så har han i hvert fall en klar midtbane-rolle på Old-Boys-laget til Norske sang poeter. Mange av sangene, som Evig eies, Sånne som oss, Guttær, Ut å vekke sola, Siste Reis har blitt folkeeie blant flere generasjoner, og blir avsunget av mange til bryllup, fest og begravelser. Og i dusjen.

Med nytt album under vesten, reiser Henning & Gutta ut på en omfattende vår og høst-turne i 2025–og både album og Turne har blitt kalt «Mens jeg ennå er 66». Etter sangen med samme tittel, som allerede kom ut 13.mai 2024–på dagen til inntredelsen av dette «sang-omsuste»året!

Musikalsk på scenen møter vi en artist og et band som våger å gå inn i dybden av både nye og eldre sanger. Gir dem den respekten og energien de fortjener, og lar også det lavmælte og akustiske få en nødvendig plass i konserten. Tekstene må også få lov til å være i fokus for å tydeliggjøre Hennings lille univers. For å glede og gjerne bevege et sittende og lyttende publikum. Men, det blir også plass til rockefot, allsang og frieri. Melankoli og smilefjes med svette panner i skjønn forening.

Uten Publikum stopper musikken.

Ledsagerbilletter

Har du behov for ledsagerbilletter sender du mail til: sara.norlin@sarpsborg.com

Info

Restriksjoner
Ingen aldersgrense.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.

Kjøp billett