Søndag 15. desemberKl. 18.00

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Pris:
270,- til 350,-

Kjøp billett

Julegleder – Mai Britt Andersen

Å feire julen med familien er en tid fylt med glede, tradisjoner, og minner som varer livet ut. 

En av de mest magiske måtene å omfavne julestemningen på er gjennom musikk, og hva kan vel være bedre enn en familie- og julekonsert med Maj Britt Andersen? Kjent for sin varme stemme og sjarmerende tilstedeværelse, inviterer Maj Britt Andersen familier til en uforglemmelig musikalsk opplevelse som fanger essensen av julen. Sikring av billetter til denne konserten er ikke bare en billett til en konsert; det er en inngangsbillett til en verden av julemagi, sang, og samhold.

Opplev julens magi med Maj Britt Andersen

Maj Britt Andersen er en stjerne på den norske musikkhimmelen, spesielt kjent for sitt bidrag til barnemusikken. Hennes familie- og julekonsert er en årlig tradisjon som trekker familier fra hele landet, som søker å fylle juleforberedelsene med glede, musikk, og fellesskap. Andersen har en unik evne til å skape en intim og varm atmosfære, hvor både barn og voksne føler seg velkomne. Hennes repertoar inkluderer kjente julesanger samt egne verk, som alle formidler julens budskap om kjærlighet, håp, og fellesskap.

En familiekonsert som appellerer til alle

Det som gjør Maj Britt Andersens julekonsert spesiell, er dens appell til både barn og voksne. Andersen forstår kunsten å engasjere hele familien, med sanger og historier som fanger interessen til alle aldre. Dette er en sjelden mulighet til å delta i en felles kulturopplevelse som styrker båndene mellom generasjonene. Konserten byr på en blanding av sang, musikk, og fortellinger som sammen skaper en uforglemmelig juleopplevelse.

En perfekt start på julefeiringen

For mange familier markerer Maj Britt Andersens konsert starten på julefeiringen. Det er en tid hvor man kan sette hverdagens stress til side og dykke inn i julens magi sammen. Musikken og sangene skaper en atmosfære av varme og forventning, og for mange blir dette et høydepunkt i førjulstiden. Å delta på denne konserten er en fantastisk måte å komme i den rette julestemningen på, omgitt av familie, musikk, og glede.

Ledsagerbillett eller HC-plass

Send epost til: sara.norlin@sarpsborg.com

Info

Restriksjoner
Ingen aldersgrense.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.

Kjøp billett