Tirsdag 13. desemberKl. 19.00

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Pris:
270,- til 320,-

Kjøp billett

Julekonsert med Sol Heilo og DNBE

Multitalentet Sol Heilo og Det Norske Blåseensemble gir deg den gode julefølelsen – og garantert flere instrumentbytter.

Tradisjonen tro inviterer Det Norske Blåseensemble til en stemningsfull julekonsert i førjulstiden. I år er de stolte og glade over å få dele scenen med multitalentet Sol Heilo. At du på denne konserten vil få oppleve Heilo på flere ulike instrumenter, er helt garantert. Akkurat hvilke instrumenter det blir, er en overraskelse.

Den gode julefølelsen

Målet med konserten er å gi deg den skikkelig gode julefølelsen. Den du kjente så sterkt da du var liten. Som kan komme tilbake i små glimt nå som voksen. Programmet vil bestå av nøye utvalgte julesanger som skal bidra til akkurat det. Kanskje kommer det også en liten julegave eller to fra Heilos egen katalog.

 

Involverte: 

 

Sol Heilo

Sanger, låtskriver, multiinstrumentalist, designer og tegner er bare noen av ordene som kan beskrive Sol Heilo. Hun startet karrieren som frilansmusiker for artister som Bertine Zetlitz, Westlife og HP Gundersen før hun i 2005 startet Katzenjammer med tre kolleger. Bandet ble en stor suksess i både inn og utland.

Heilo gjorde designet til Katzenkammers første album sammen med søsteren Kaja Heilo og Sandrine Pagnoux. Hun deltok også i designet til albumet «A Kiss Before You Go», og hadde eneansvar for designet til albumet «Rockland». Hun har designet det meste av Katzenjammers salgsartikler, samt plakater, sceneoppsett, tidlig webdesign og design av den velkjente balalaikabassen Akerø. Hun syr også de fleste av scenekostymene hun bruker i Katzenjammer selv.

I 2012 startet Heilo et band sammen med Unni Wilhelmsen og Hanne Mari Karlsen. Trioen spiller et utvalg av låter skrevet av Wilhelmsen og Heilo. Alle bytter på å spille til sammen 14 instrumenter og alle synger. I 2017 ga Heilo ut debutalbumet «Skinhorse Playground». I 2019 var hun med i TV2s populære «Hver gang vi møtes». I etterkant turnerte hun i Norge med over 35 utsolgte konserter. I mai 2020 kom singelen «May Is The Month», og i 2021 EP-en «Solstice».

Det Norske Blåseensemble

Med røtter tilbake til 1734, kan Det Norske Blåseensemble skryte av å være Norges eldste orkester i kontinuerlig drift. Hele orkesteret består av 24 profesjonelle musikere med base i Halden. Det Norske Blåseensemble blåser gjerne nytt liv i velkjente verk fra de tidligere periodene, men gjør også årlige jazz- og showproduksjoner. Et av satsingsområdene er sanntidsmusikk – improvisert musikk på klassiske premisser. Uansett sjanger setter orkesteret pris på et godt samarbeid, og får ofte selskap på scenen av unge talenter og lokale aktører så vel som anerkjente nasjonale og internasjonale kor, solister og dirigenter.

Info

Restriksjoner
Ingen aldersgrense.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.

Kjøp billett