Tirsdag 17. desember

2 forestillinger

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Pris:
150,- til 325,-

Kjøp billett

Let there be peace – Six Wings Gospel

Det er en stor glede å få introdusere årets julekonsert med Six Wings Gospel og dette års gjesteartist: Espen Grjotheim!

De gleder seg stort til å innta Sarpsborg scene nok en gang etter fjorårets store suksess! Denne gang med utrolig dyktige Espen Grjotheim som gjesteartist.

Six Wings Gospel er et lokalt gospelkor som har holdt på i 19 år under dirigent Ingebjørg Rangøy Sjåland. Koret består av 50 medlemmer i alderen 18-70 år. Koret høster gode lovord over deres høye musikalske kvalitet og rørende fremførelser. Ønsker du å komme i julestemning så vil dere absolutt få dette på Six Wings Gospel sin julekonsert! Her blir det nye og gamle klassikere både på norske og engelsk! Og kan du sangene så er det lov å synge med! 

«Han var Norges første Phantom i The Phantom of the Opera, og har spilt i oppsetninger av Mamma Mia, We Will Rock You, Chess, Les Misérables, Kristina från Duvemåla,  Fame, Jesus Christ Superstar, La Cage Aux Folles, I blanke messingen. Han portretterte Amy Winehouse i teaterkonserten 27 the Club og spilte rollen som Serge i Yasmina Rezas Kunst.

I 2003 var Grjotheim med i den aller første sesongen av Idol hvor han ble nr. 5.

Grjotheim har også spilt i showkonsertene Vi elsker ABBA og Store Norske, begge på Edderkoppen Scene i Oslo. Han har dessuten medvirket i flere forestillinger utenfor Norge, blant annet i Tyskland og Storbritannia.

Han har vært gjestevokalist for Secret Garden, og han har medvirket på flere av deres innspillinger og turneer, både nasjonalt og internasjonalt.

Han ble nominert til norsk musikkteaterpris i 2015 og 2016 og 2019. I 2018 mottok han Broadway Worlds regionale utmerkelse for beste skuespiller i en musikal, for sin innsats i The Phantom of the Opera.» (Wikipedia)

Husk å holde av dato, kommer du?

Ledsagerbillett/HC-plass

Send mail til: sara.norlin@sarpsborg.com

Info

Restriksjoner
Ingen aldersgrense.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.