Lørdag 6. aprilKl. 20.00

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Pris:
535,- til 635,-

Kjøp billett

Nazareth

Nazareth ble dannet i 1968, og med original bassist Pete Agnew reiser bandet fortsatt verden rundt og begeistrer sin massive fanskare. Bandet ifra Skottland har hatt en eventyrlig suksess, med kjenter låter som “Love Hurts”, “Hair Of The Dog”, “Sunshine” og mange andre har de toppet hitlister over hele verden.

Med over 2,7 millioner månedlige lyttere og nærmere en halv milliard avspillinger på Spotify er det ingenting som tyder på noe annet enn at dette er et tidløst, legendarisk band ifra Skottland som har berørt millioner av mennesker i over 50 år!

Velkommen.

Support

En stemmeprakt du sjelden er vitne til. Med sterk singer/songwriter-påvirkning fra slike som Lewis Capaldi, James Bay og Dean Lewis, er Alex Harrys musikk i høy grad drevet av en grov vokal og akustisk gitar. Musikken hans inneholder sterke og ærlige tekster, som alle kan relatere til, og som den talentfulle instrumentalisten han er, opptrer Alex med skarphet, holdning og overbevisning. 

Nyt øyeblikket.

Ønsker du sitteplass?

Vi tilbyr VIP billetter med sitteplass i øvre sal.

Her får du tilgang til eget VIP område i Folkets bar. VIP baren vi tilby et større utvalg av drikke og snacks fra en egen VIP meny.

Ønsker du litt mer komfort? Slippe å stå i kø for å kjøpe drikke? Da er dette billetten for deg😊.

Ledsagerbilletter

Har du behov for ledsagerbilletter sender du mail til: sara.norlin@sarpsborg.com

Info

Restriksjoner
Ingen aldersgrense.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.

Kjøp billett