Lørdag 14. oktoberKl. 19.00

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Pris:
595,-

Kjøp billett

Ole Ivars – Takk for alle fine år!

OLE IVARS – AVSLUTTNINGSKONSERT

 

EVENTYRET OLE IVARS ER SNART OVER.

Med konserten, «TAKK FOR ALLE FINE ÅR», vil Ole Ivars vil for siste gang gi publikum gleden av å høre dem i kulturhus, konserthus og fra andre populære scener. De lover et variert utvalg fra innspillingene sine. De største hitene blir selvfølgelig servert, samt noen låter de selv liker godt.

«TAKK FOR ALLE FINE ÅR» er en velment takk til alle de som har møtt opp og stilt opp for dem langs deres lange vei i musikkens tjeneste.

Den musikkinteresserte guttegjengen fra områdene omkring Hamar, starta i 1964, og siden har bandet utvikla seg til å bli det mestselgende, det mest meriterte, og mest etterspurte bandet i Norge. Bandet har en tilhengerskare som omfatter folk i alle aldre i flere land, og er i dag mye mer enn et danseband. De har spilt mest for folk som danser, men i løpet av sine 58 år på veien, har de også gitt folket konserter og show i både kulturhus og konserthus. Ole Ivars har vært med på mye spennende. De har jubilert i Vikingskipet på Hamar flere ganger, med tusenvis av elleville fans. På nittitallet var de med på alle de uforglemmelige Dansegallacruisene med S/S Norway i Karibia, og i Europa. 

Ole Ivars var også førstevalget blant danseband da Den Norske Opera & Ballett feira åpningen av det unike, elegante, Operabygget i Oslo. Bandet har har også spilt til dans og underholdning med kongelige i salen ved flere anledninger.  

Nå som Ole Ivars er inne i sitt 58. år som band, er det først og fremst helt vanlige folk de vil takke for sin suksess og eksistens. Det har blitt 37 studioalbum fra bandets spede begynnelse fram til i dag, og de har spilt inn nær 600 hundre låter! Bandet har mottatt flere titalls Gull- og Platina-trofeer. Tidligere var det kun moderlandet som var nedslagsfeltet, men i de siste åra har Ole Ivars hatt stor suksess i Sverige også, der de flere ganger har fått stor oppmerksomhet på riksdekkende radio og TV. I den forbindelse nevner bandmedlemmene med stolthet gulltrofeet de mottok for noen år siden, for stort salg i vårt kjære naboland av albumet «Ole Ivars 40 Beste». Dette albumet har for øvrig solgt til Platina i Norge. 

 

OLE IVARS har sanket inn hele 8 spellemannpriser, inkludert den gjeveste av alle, ÅRETS SPELLEMANN. Hele 12 ganger har de blitt nominert siden «Prisen» for danseband ble oppretta i 1996. De har også opptrådt i det TV-sendte Spellemann- showet flere ganger, senest i 2018.

Bandets bassist og låtskriver, William Kristoffersen, mottok i 2009, Kongens fortjenstmedalje, for det betydelige antall låter han har skrevet. «Kongen av Campingplassen», «Nei, så tjukk du har blitt», «En får væra som en er», «Jag trodde änglarna fanns» og «Kalle med fela», er noen av de låtene som Ole Ivars har hatt suksess med. Flere av de gamle hitene fra 60-tallet er også på plass i showkonserten!

Info

Restriksjoner
Ingen aldersgrense.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.

Kjøp billett