20. november 24. november

7 forestillinger

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Pris:
260,- til 340,-

Kjøp billett

Oliver – Villekulla

Et stort ensemble bestående av Villekullas musikalspirer og profesjonelle skuespillere vil levendegjøre Charles Dickens tidløse karakterer i historien om fattiggutten Oliver og hans vei gjennom et ubarmhjertig rått og skremmende 1800-talls London.

Oliver treffer «Luringen  Dodger» som inviterer han inn i varmen og lar han bli kjent med forbryterkongen Fagin og hans gjeng med kriminelle unggutter. Han lærer seg reglene som gjelder i det harde livet på gata, men gir aldri slipp på drømmen om å finne igjen sin egen familie.

Historien om Oliver lar oss bli kjent med de svakeste i samfunnet, de som befinner seg nederst på den sosiale rangstigen. Men selv om det er tilfeldigheter som har ført til deres liv i fattigdom, står de opp mot umoral og kjemper for gode verdier.

OLIVER! er basert på Charles Dickens klassiske fortelling Oliver Twist og byr på uforglemmelige musikalske numre. Musikalen hadde urpremiere i West End i 1960, og har senere blitt spilt på scener verden over og vunnet en rekke priser. I 1968 ble musikalen filmet og vant blant annet hele syv Oscar-statuetter.

Forbryterkongen Fagin spilles av Dag Brandth. Fattighusets tyrann «Herr Bumble» av Knut Erik Rønne resten av rollene er det de 200 musikalspirene i Villekulla som gestalter. Få med deg denne rørende historien, opplev storslått scenografi og ikke minst bli bergtatt av morgensdagens stjerner.

Av Lionel Bart, oversatt av Harald Tusberg

Regi og koreografi: Malin Schavenius
Koreograf og regiass: Frida Helene Hansen
Kostyme: Frida Moss
Scenografi: Eivind Guldteig, Rolf Erik Halvorsen, Petter Hanssen, Rune Nilsen, Jørgen Fyhn Bjerkenes, Anette Ødegård-Nilsen, Eirik Hommeren, Håvard Bergerud, Geir Arne Johansen, Kristoffer Theslo, Lars Erik Antonsen, Milaim Musiqi, Terje Tinbod og Tom Preben Lund.

 

Forestillingen spilles fra 20-24 november på Sarpsborg scene.

Ledsagerbilletter

Har du behov for ledsagerbilletter sender du mail til: sara.norlin@sarpsborg.com