Lørdag 4. marsKl. 18.00

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Kjøp billett

Sarpsborggalla 2023

Billettene er sluppet!

Endelig kan vi invitere publikum tilbake til Sarpsborg scene for årets største begivenhet – Sarpsborggallaen! 

Ta på deg finstasen og bli med når Mesterskapsvinnere hedres, Sarpsborgs gjeveste priser deles ut, og hele byen samles til folkefest på Sarpsborg scene! 

 Sarpsborggallaen er et samarbeid mellom idrettsrådet, kulturrådet og musikkrådet, som sammen med Sarpsborg scene og Sarpsborg kommune vil markere det rike mangfoldet – og de høye toppene – i det lokale idretts- og kulturlivet.

I løpet av kvelden skal vi gjøre stas på mesterskapsvinnere fra det foregående året, og det skal deles ut en rekke priser og stipender; Sarpsborg kommunes kulturpris, kulturstipendet, frivillighetsprisen, klimaprisen, allegroprisen, idrettsstipendet og Idrettsrådets ærespris. 

 Det loves også storslagen underholdning fra scenen! Publikum vil blant annet få oppleve turnoppvisning, parkourshow, gospelsang ved Six Wings, og musikalteater ved Diorama. 

Dørene åpnes kl.16.30, og det blir mingling og alkoholfrie bobler i foajeen frem til selve showet starter i salen kl18, så her er det lurt å komme i god tid!

Få også med deg den eksklusive kunstutstillingen i galleriet, med bilder malt av fjorårets vinner av kulturstipendet, Gard N. Sture!

Info

Restriksjoner
Ingen aldersgrense.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.

Kjøp billett