Onsdag 1. februarKl. 19.00

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Pris:
120,- til 280,-

Kjøp billett

Stor cis-energi

STOR CIS-ENERGI
 

Det er personalmøte på en videregående skole, og lærerne har mange punkter de skal snakke om. Så dukker et uvanlig spørsmål opp, en av elevene har bedt om å få spille på fotballaget til det motsatte kjønnet. Hvordan skal skolen håndtere dette? 

Konfliktnivået blir spissere og samtalen vanskeligere. Hva skal de si til elevene? En lærerstab, ledet av en meget tydelig sosiallærer, kastes inn i en diskusjon som forsøker å være prinsipiell, men ender personlig og privat. En vikar i dans, en rektor, en norsklærer, en håndballærer og en fotballærer fra idrettslinja må balansere seg gjennom ulikheter og uenigheter med mål om å finne en akseptabel løsning. 

«Stor cis-energi» belyser et tema som skaper noen av de sterkeste følelsene og reaksjonene i vår tid: transtematikk. Teaterforestillingen utspilles i en intim setting, der publikum kommer tett på både karakterene og følelsene. 

Se Stor Cis-energi for kr 85,-*!
Gjennom bizzy-appen kan du oppleve mer kultur i Viken til en billigere pris! Bizzyappen samler eventer fra små og store arrangører rundt om i fylket, som passer for deg mellom 13-21 år. Appen er gratis å laste ned og gratis å bruke. Der vil du få informasjon om det som skjer og samtidig få gode rabatter på det du ønsker å dra på. Sjekk ut appen på SoMe eller i appstores. 😊 https://play.google.com/store/apps/details?

 

Med: Elli Rhiannon Müller Osborne, Janne Heltberg Haarseth, Rebekka Jynge, Hamza Kader, Aleksander Varadian Johnsen, Sebastian Warholm, Elisabeth Heradstveit. 

Manus, regi og scenografi: Even Torgan 

Kostymeansvarlig: Karoline Sundsrud 

Lysdesigner: Gard Gitlestad 

Dramaturg: Oda Radoor 

Plakatfoto: Leikny Havik Skjærseth 

Info

Restriksjoner
Ingen aldersgrense.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.

Kjøp billett