Fredag 1. novemberKl. 21.00

Sted:
Robert Normann-salen, Sarpsborg Scene

Pris:
495,-

Kjøp billett

Teigens Tropper

Vi er stolte og ydmyke over å være det første og eneste bandet i Norge som reiser rundt med offisiell godkjenning fra Teigen Total AS til å bringe Jahns musikalske arv videre. Teigen Total eies 100% av Teigens datter Sara Skorgan Teigen. Teigens tropper var navnet på den legendariske turneén til Jahn Teigen i 1979. Nå er det navnet på det nye hyllest-bandet som vil bringe Teigens musikk ut til nye og gamle fans!

Bandet er satt sammen av Jahn Teigens gitarist gjennom hele hans karriére, Svein Dag Hauge. På alle Teigens hits, fra Min første Kjærlighet til Optimist og Det vakreste som finns, er det Hauges gitar du hører. På alle hans turneér og de fleste plate-innspillinger, var Hauge Jahn Teigens første valg. Svein Dag Hauge er også kjent som gitaristen i Lava og for en lang rekke av Norges fremste artister.

Med i bandet er også Per Hillestad, Lavas trommeslager i alle år og norges mest benyttede studio-trommeslager. Terje Støldal, en av norges mest brukte bassister, med bl. a Henning Kvitnes, Trine Rein, Jahn Teigen, Odd Børretsen og Lars Martin Myhre. På keyboard finner vi Marcus Nilsen. Han er mannen bak mye av musikken du hører på Maskorama, han spilte på Teigens musikal, Optimist og er en svært flittig benyttet bakmann. Fremst på scenen finner vi Martin Kristiansen – en fabelaktig artist, sanger og entertainer fra Sarbsborg. En sann Teigen-venn og en garantist for en hyggelig kveld!


Ledsagerbilletter

Har du behov for ledsagerbilletter sender du mail til: sara.norlin@sarpsborg.com

Info

Restriksjoner
Ingen aldersgrense.

Ansvarsfraskrivelse
Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.

Kjøp billett