Robert Normann-salen
Robert Normann-salen er vår hovedscene, og har en kapasitet på 540 publikummere. Salen har lange tradisjoner for å være hovedscenen i Sarpsborgs kulturliv, og ble åpnet første gang i 1933. Senest i 2020 ble den bygget om og er nå en moderne kulturhussal, med gode muligheter for flerbruk og akustiske tilpasninger. Den nederste delen av amfiet er teleskopisk, slik at salen med små grep kan omgjøres fra sittende til stående publikum, eventuelt sittende ved småbord. Salens orkestergrav på ca. 90 m2 gjør at Robert Normann-salen egner seg for mange ulike arrangementer, fra konferanser til store musikkteater-oppsetninger.
Salen er oppkalt etter jazzlegenden Robert Normann som ble født og vokste opp i Sarpsborg, og som bodde store deler av sitt liv på et småbruk utenfor byen. I foajeen henger en utstilling fra Robert Normanns liv og virke som du kan bivåne før eller etter forestilling.
Last ned tekniske spesifikasjoner under fanen «Teknisk utstyr og sceneteknikk».
Folkets Bar
Folkets Bar har med seg tradisjonene fra kulturhusets fortid som Folkets Hus. I tillegg til navnet, vil du se det ved at baren er dekorert med bilder fra ulike forestillinger og konserter som ble gjennomført i Folkets Hus. De eldste bildene er fra tida rett etter 2. verdenskrig, sent på 1940-tallet. Bildene ble skaffet til veie ved hjelp av innbyggere i Sarpsborg som selv hadde deltatt på eller arrangert disse forestillingene. I trappegangen fra foajeen og opp til Folkets Bar, ser du bilder malt av kunstneren William Kullgreen, som i sin tid ble skjenket i gave til Sarpsborg kommune av haldenseren Harald Haraldssøn. Flere deler av denne gaven kan du se i foajeen, samt i Galleri St. Marie.
Folkets Bar har en liten scene og plass til ca. 60 publikummere. Den er åpen i forbindelse med arrangementer i Robert Normann-salen, og det arrangeres også egne konserter i dette lokalet.
Last ned tekniske spesifikasjoner under fanen «Teknisk utstyr og sceneteknikk».
Galleri St. Marie
Galleri St. Marie er husets kunstgalleri. Her henger deler av kommunens kunstsamling permanent, med verker av blant andre Victor Smith (senere Sparre), Gunnar Gundersen, Jane Hupe og Håkon Stenstadvold. Sarpsborg Kunstforening – Kultur og Minne har i tillegg flere årlige utstillinger i lokalene. Galleriet er også mye benyttet som møtelokale for kommunen, lag og foreninger, og kan huse maksimalt 70 personer.